Nederlandse Regio ILCA Klasse (voorheen: Laserklasse Organisatie Nederland)


Avondwedstrijden

Wedstrijdzeilen om de hoek

Door de week ontspannen op het water? Neem deel aan de avondwedstrijden bij een zeilvereninging om de hoek. De Laserklasse Organisatie Nederland (LON) beveelt van harte de avondwedstrijden aan die door de verschillende wedstrijdgevende zeilvereningingen gedurende het jaar georganiseerd worden. Deze avondwedstrijden kenmerken zich veelal door een prima organisatie op het water en veel gezelligheid op de wal. Aan een gemiddelde avondwedtrijd nemen 10 tot 30 Laserzeilers deel. Deze wedstrijden zijn voor iedere Laserzeiler in elke leeftijdscategorie geschikt. De ervaren zeilers gebruiken de wedstrijden als ontspannen training en zijn over het algemeen zeer bereid de beginnende zeiler te helpen het Laserzeilen onder de knie te krijgen.


Wil je deelnemen?
kijk op de bijgaande kaart voor de organiserende vereniging bij jou om de hoek. Wil je als organiserende vereniging genoemd worden, stuur dan een mailtje naar taairatercesnol.[antispam].@gmail.com

 

De LON is (mede) organisator van Nederlandse, Europese en Internationale evenementen (zie de wedstrijdkalender). Het doel van de LON is om samen met de zeilers te zorgen voor kwalitatief goede en veilige wedstrijden, met grote velden in een gezellige en betaalbare entourage. Het LON bestuur kan en wil dat alleen doen als zij zich gesteund weet door voldoende leden. Ben je nog geen lid van de LON, meld je dan nu aan op lid worden.

Avondwedstrijden in Nederland

 

Avondwedstrijden weergeven op een grotere kaart.